Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Lytse Online met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Lytse Online verstrekt door middel van deze website informatie over de diensten die zij aanbiedt. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Lytse Online aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Lytse Online aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Lytse Online alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Lytse Online niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

De getoonde afbeeldingen zijn een digitale weergave van de daadwerkelijke artikelen. De afgebeelde kleuren kunnen op uw scherm afwijken van de werkelijkheid. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde afbeeldingen met betrekking tot kleur en patroon.